Notícies
07 de novembre del 2014
El nou servei de recollida de poda serà per a particulars i quinzenal
El municipi també gaudirà d’una deixalleria mòbil setmanal
L'Ajuntament d’Altafulla posa en marxa dos nous serveis per seguir sent capdavanters en recollida selectiva i oferir millor servei a la ciutadania.
Des del dilluns 17 de novembre un camió de l'empresa Fomento realitzarà una recollida quinzenal de poda domèstica porta a porta.

El funcionament serà el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos. Caldrà comunicació prèvia a l’Ajuntament (977650008 dilluns a divendres 9-14h i dimarts-dijous 17-19h, o a aj.altafulla@altanet.org).

La poda s'haurà de deixar dins de bosses tancades i haurà d'estar davant de cada domicili el dilluns al matí. El servei, cada primer i tercer dilluns, s’allargarà durant tota la temporada de poda, fins aproximadament el mes de març.

La ciutadania no haurà de pagar per aquest servei que té un cost d'uns 650€ al mes. Si que es sancionarà les bosses que es deixin a les plataformes de les illes de contenidors o a la via pública sense haver avisat.


S'iniciarà un altre servei de recollida de la brossa selectiva amb periodicitat setmanal, els dilluns laborables de tot l'any. Serà la instal·lació d'una deixalleria mòbil on es pot deixar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de dipositar a la deixalleria de Torredembarra.

Aquesta deixalleria mòbil amb un horari de 9-13h i de 16-19h començarà el dilluns 17 de novembre a Brises del Mar, el 24 a la plaça Catalunya, el 1 de desembre al pàrquing de l'Església de Baix a Mar i el 15 al carrer Alcalde Pijuan, tornant a repetir les ubicacions cada mes.

La nova mesura permetrà reduir els impropis i facilitar a la ciutadania la recollida selectiva millorant també l'ús de les illes de contenidors.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla