Notícies
07 de novembre del 2014
Teresa Forcades oferirà una xerrada aquest divendres a Torredembarra
A partir de les 21h a la sala Cal Maiam explicarà la proposta de Procés Constituent
La monja Teresa Forcades visitarà Torredembarra aquest divendres. Forcades farà una xerrada sota el títol ‘Democràcia i Justícia Social. La Proposta del Procés Constituent’. L’acte està organitzat per l’Assemblea Baix Gaià del Procés Constituent i el Casal Cua Roja, i tindrà lloc a les 9 del vespre a la Sala Polivalent de Cal Maiam.

Teresa Forcades i Vila és monja benedictina al Monestir de Sant Benet de Montserrat. Nascuda el 1966 a Barcelona on estudia medicina. El 1992 marxa als EEUU per realitzar l’especialitat de medicina interna a la Universitat de Nova York a Buffalo i els estudis teològics corresponents al Màster of Divinity a la Universitat de Harvard. Va entrar al monestir l’any 1997. És doctora en Salut Pública per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre les medicines alternatives (2004).

Llicenciada en teologia fonamental (2005) amb una tesi sobre el misteri de la Trinitat (“La Trinitat, avui”; PAMSA, 2005). El 2008 es doctora per la Facultat de Teologia de Catalunya amb una tesi sobre el concepte de persona en la teologia trinitària clàssica en relació a la noció moderna de llibertat com autodeterminació.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat