Notícies
Foto: Anna F.
07 de novembre del 2014
Torredembarra reclama una quarta escola al municipi, però Ensenyament la supedita al creixement demogràfic
El regidor d’Ensenyament, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”
L'Ajuntament de Torredembarra treballa en el projecte d'una quarta escola al municipi, que s'ubicaria en uns terrenys adjacents al Centre d'Atenció Primària (CAP). El consistori vol tancar un acord amb els propietaris per poder redactar el projecte i presentar-lo a Ensenyament. El regidor d’Ensenyament al municipi, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”. La voluntat és en uns mesos aprovar per ple la proposta per poder oferir-la a la Generalitat, i començar-la a treballar.

Tot i això, el Departament no contempla la construcció de cap nou centre atenent a les previsions de creixement demogràfic, segons ha explicat aquest dijous la directora dels Serveis Territorials, Àngels Gonzàlez. Ensenyament considera que amb el tancament de l'escola Mirades aquest curs i la redistribució d'uns 70 alumnes en els altres tres centres torrencs, s'ha posat fi al "gueto" existent i s'han millorat les ràtios.

La trobada d’aquest dijous ha estat la primera de les taules mixtes que té previstes dur a terme els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat per fer una radiografia de l’oferta educativa al territori.

Escolta les declaracions de Jordi Solé, regidor d'Ensenyament, i de Àngels González, directora dels Serveis Territorials.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla