Notícies
01 d'octubre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA organitzen un nou curs per a comerciants i emprenedors
Impulsat des de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, tindrà lloc els dies 14 i 16 d’octubre de 14h a 16h
El curs, impulsat des de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, durarà quatre hores i inclourà un càtering per dinar. És gratuït, prèvia inscripció. Les sessions seran impartides per la professora Maria Callís Bañeres, consultora especialitzada en concepte de botiga, propietària d’Alpenstock i professora de l’Escodi de la UAB.

El curs busca activar la creativitat i capacitat d’innovació amb propostes de campanyes o accions que promoguin la interacció amb els clients. Des d’un cost zero es pot optimitzar les vendes amb petits canvis a l’interior de la superfície de venda de cada establiment.

Aquest taller pràctic vol aportar pautes clares i consideracions necessàries sobre el tractament de la superfície de la botiga en relació amb la proposta de valor, l’oferta i la dinamització de la mateixa.

Les places són limitades, de manera que prevaldrà l’ordre d'inscripció. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds a l’Ajuntament.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat