Notícies
01 d'octubre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA organitzen un nou curs per a comerciants i emprenedors
Impulsat des de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, tindrà lloc els dies 14 i 16 d’octubre de 14h a 16h
El curs, impulsat des de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, durarà quatre hores i inclourà un càtering per dinar. És gratuït, prèvia inscripció. Les sessions seran impartides per la professora Maria Callís Bañeres, consultora especialitzada en concepte de botiga, propietària d’Alpenstock i professora de l’Escodi de la UAB.

El curs busca activar la creativitat i capacitat d’innovació amb propostes de campanyes o accions que promoguin la interacció amb els clients. Des d’un cost zero es pot optimitzar les vendes amb petits canvis a l’interior de la superfície de venda de cada establiment.

Aquest taller pràctic vol aportar pautes clares i consideracions necessàries sobre el tractament de la superfície de la botiga en relació amb la proposta de valor, l’oferta i la dinamització de la mateixa.

Les places són limitades, de manera que prevaldrà l’ordre d'inscripció. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds a l’Ajuntament.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla