Notícies
27 de maig del 2015
Torna el ‘Dtapes per Torredembarra’ del 5 al 21 de juny
Hi prendran part 55 establiments del municipi, que oferiran tapa i beguda per només 2,5 euros
El ‘Dtapes per Torredembarra’ tornarà a fer parada del 5 al 21 de juny a Torredembarra. El Patronat Municipal de Turisme i la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de Torredembarra aposten de nou per la iniciativa, en què enguany hi prendran part un total de 55 establiments.

Durant aquestes dues setmanes oferiran una tapa i una beguda per només 2,5 euros. Per incentivar la participació, es realitzaran diferents sortejos. Amb un mínim de 15 segells diferents es prendrà part en la rifa de lots de productes Maystar, paquets d’ampolles de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà; mentre que amb 30 tapes diferents es participarà en el sorteig de dues tablets.

En aquesta nova edició també es podran descarregar els codis Qr’s amb el dispositiu mòbil o tablet. I també es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència al ‘Dtapes Torredembarra 2015’ amb l’etiqueta #DtapesTdb2015 per accedir a un dels premis per a les tres millors fotografies.

La principal novetat és la creació d’una pàgina web específica informativa i per valorar les millors tapes, www.dtapestorredembarra.cat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla