Notícies
29 de maig del 2015
Últim dia per matricular-se a la nova edició del PTT especialitzat en Vivers i Jardins d’Altafulla
Les persones interessades en cursar aquest nou curs i que encara no s’hi hagin inscrit han de presentar la seva sol·licitud al Centre Aldara
L’Ajuntament d’Altafulla tanca aquest divendres el període de matriculació a la nova edició del Pla de Transició al Treball (PTT) especialitzat en Vivers i Jardins, que oferirà el proper curs 2015-2016.
Les persones interessades en cursar aquest nou curs i que encara no s’hi hagin inscrit tenen temps per fer-ho fins avui mateix al Centre de Formació Aldara.

El projecte va adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen continuar estudiant, o bé introduir-se en el món laboral. En aquest sentit, la regidora en funcions, Eva Martínez, ha parlat de la importància de donar cobertura formativa als joves del municipi. El programa ofereix assessorament i pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació en una professió de manera pràctica, i un primer contacte amb el món laboral.

L’Ajuntament es fa càrrec del 50% de les despeses, que es destinen principalment a la contractació del personal tècnic. És el departament d’Ensenyament de la Generalitat el que dóna cobertura a l’altre 50%, destinat al tutor de les matèries comunes.

Els resultats obtinguts fins ara han estat molt favorables. Segons dades de la regidoria, s’ha aconseguit l’objectiu marcat amb el 90% del total d’alumnes que han format part del projecte. Un fet molt positiu, sobretot tenint en compte que a finals del 2014, les dades de l’atur juvenil es van situar en el 50%.
Tant és així, que davant de la bona resposta que han tingut les dues primeres edicions, la regidoria d’Educació treballa ara també per oferir en un futur no gaire llunyà un PTT en l’àmbit del turisme.
Eva Martínez, regidora d'Educació en funcions
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat