Notícies
29 de maig del 2015
L’Alberg Casa Gran d’Altafulla repeteix en la segona convocatòria del programa ‘Vacances en Família’
La Generalitat obre avui inscripcions per cobrir les 23.240 noves places per estades a albergs del 4 de setembre fins al febrer de 2016
El departament de Benestar Social i Família de la Generalitat obre aquest divendres el període de preinscripcions per a la segon convocatòria del programa 'Vacances en família'. En total, s'ofereixen 23.240 places per a 4.377 famílies. Les estades tindran lloc entre el 4 de setembre d'aquest any i el 28 de febrer de 2016.

L’Alberg Casa Gran d’Altafulla torna a sumar-se a la convocatòria. Ja durant la primera fase va ser un dels més sol·licitats pels visitants, principalment en el període que va del 9 al 16 d’agost. Ara, ofereix estades el cap de setmana del 4 i 5 de setembre, i el Pont de la Diada del 10, 11, i 12 de setembre.

L’Alberg Casa Gran se situa al número 12 del carrer Placeta, en una de les tres edificacions més voluminoses del municipi que prové d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i té una torre que pertany a l'antiga muralla. Té capacitat per a 70 persones amb habitacions de 4, 5, 8 i 10 llits, i ofereix sala d'estar polivalent amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa, calefacció, menjador, màquines automàtiques de begudes calentes i fredes, lloguer de tovalloles, wi-fi i informació d'excursions.

La Direcció General de Joventut promourà el segon sorteig d’assignació de places el proper 23 de juny. El programa preveu ajuts afegits per a les famílies nombroses i monoparentals, ja que se'ls aplicarà un 10% de rebaixa sobre el preu del programa.

Entre les dues convocatòries s’hauran ofert un total de 52.838 places, que podran beneficiar 10.290 famílies, 1.023 més que en l’edició anterior.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla