Notícies
10 de novembre del 2014
Els versotets del Grup de Diables d’Altafulla Petits clouen un cap de setmana ple d’activitats de Festa Major
El programa es reprèn aquest dilluns, i la diada central de Sant Martí es viurà demà 11 de novembre
Els versotets del Grup de Diables Petits d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge al vespre a un cap de setmana carregat d’activitats. La Festa Major de Sant Martí acollia des de divendres les jornades més fortes del programa, amb un ampli ventall d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats.

El pregó, a càrrec de la veïna Júlia Navarro, propietària de la llibreria ‘Regal i Paper’, ha estat l’encarregat enguany de donar el tret de sortida a la festivitat. Durant el seu parlament, des del balcó de l’Ajuntament, ha fet un repàs de la seva trajectòria i de la seva família al municipi, i ha dedicat un record a altres edicions de la festa. Un discurs que ha estat acompanyat per les paraules de l’alcalde, Fèlix Alonso, i del regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera. Han estat ells qui han proclamat el nou Hereu, Aleix Blanch, i la nova Pubilla, Marta Ortiz.

Uns dels actes més tradicionals de Sant Martí, juntament amb el repic de campanes i els coets d’esclat a càrrec dels Diables, que enguany s’han traslladat a la tarda perquè hi pogués assistir la canalla. Una iniciativa que ha rebut molt bona acollida, i que ha omplert la plaça de l’Església.
La jornada de divendres també ha donat cabuda a les actuacions musicals de l’Orquestra Mitjanit, Brams, i Rumba al Bar.

Els actes han continuat el dissabte amb la III Prova de treball per a gossos de rastre, a càrrec de la Societat de Caçadors ‘La Coma’; l’esmorzar popular d’ATECA; la sortida pels camins d’Altafulla; el Campionat de Botifarra, i el Vermut Electrònic. El plat fort de la jornada l’han servit Bastoners, Diables Petits, Grallers, Nans i Gegants, amb el tradicional seguici popular pels carrers de la Vila Closa, que ha culminat amb el Concert de Gralla a les escales de la Placeta. El punt i final l’ha posat el concert i ball de festa major de la mà de l’Orquestra Montgrins.

El programa de festes es reprèn aquest dilluns.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla