Notícies
01 de juny del 2015
AA inicia avui contactes amb l’EINA amb la voluntat de construir un “govern estable, amb consens, i que prioritzi l’àmbit social”
La primera força d’Altafulla també es reunirà demà amb CiU, i mantindrà un “contacte de cortesia” amb Ciutadans
Les negociacions post-electorals comencen a fer les primeres passes a Altafulla. Després que les quatre formacions que el 24 de maig van guanyar-se un lloc al plenari municipal s’hagin reunit en assemblea per tal de fer una primera valoració i anàlisi dels resultats, ara és moment d’intercanviar punts de vista. És Alternativa Altafulla-Entesa qui enceta aquestes converses com a força més votada. El número 7 de la llista, Francesc Farré, és un dels encarregats de dur a terme les negociacions. Ha avançat que aquest dilluns a la tarda es reuniran amb l’Esquerra Independentista d’Altafulla, l’EINA, amb la voluntat d’establir una “primera presa de contacte”. Ha explicat que la reunió no servirà per prendre cap decisió, sinó per escoltar la seva postura. Ha deixat ben clar, això sí, que “les urnes van mostrar-se a favor de l’actual equip de govern”, i que, precisament per aquest motiu, “prioritzaran una coalició d’esquerres que dediqui especial atenció a l’àmbit social”.

Francesc Farré ha avançat també que aquest dimarts tenen previst reunir-se amb representants de Convergència i Unió (CiU), i que també mantindran un “contacte de cortesia” amb la quarta força, Ciutadans (C’s).
La voluntat és poder presentar el 13 de juny en la sessió d’investidura un “govern estable, amb el màxim consens possible”.

L’encarregada de l’EINA de negociar amb la resta de formacions serà Alba Muntadas, la número 3 de la llista. Ha coincidit que la d’aquest dilluns és una “reunió exploratòria”. Ha reconegut que és AA-E qui “té la paella pel mànec” en aquestes converses, i que “accepten de molt bon grat que els hagin obert la mà”. Alba Muntadas ha avançat que “escoltaran les propostes d’AA-E i les valoraran posteriorment en assemblea”. Ho fan amb “positivisme i amb ganes de reeditar el pacte”.

L’EINA també té previst reunir-se amb CiU. Des de l’assemblea, no s’han plantejat altres pactes més enllà d’aquestes negociacions.
Francesc Farré, número 7 d'AA-E
Alba Muntadas, número 3 de l'EINA
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat