Notícies
01 de juny del 2015
L’Associació Altafulla Sardanista ofereix un Curset de Sardanes sobre l’ensenyament bàsic del punteig
Té lloc tots els dilluns de 18h a 19h, i els divendres de 19h i 21h al Centre d’Entitats. Compta amb la col·laboració de l’Ateneu de Dones
Tots els dilluns i els divendres des del passat mes de maig, Altafulla ofereix un Curset de Sardanes per a aquelles persones que els agradaria ballar, però que encara no hi han tingut cap contacte. Es tracta d’un ensenyament bàsic del punteig impulsat per l’Associació Altafulla Sardanista, i que compta amb la col·laboració de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. Un dels organitzadors d’aquest taller, Toni Nadal, ha explicat que el principal objectiu és que la gent balli sardanes.

La franja d’edat que més acostuma a ballar sardanes és la que va dels 60 als 70 anys. Cal destacar, però, que els joves d’entre 15 i 25 anys també hi acostumen a participar ja que compten amb una motivació extra com són els concursos de colles sardanistes. A partir dels 25, però, existeix un buit de participants que es manté fins al voltant dels 50 anys.

El curset té lloc els dilluns de 6 a 7 de la tarda, i els divendres de 7 a 9 del vespre al Centre d’Entitats. Les inscripcions són obertes, i es poden fer efectives a través del telèfon 977 65 27 42, o del 665 88 94 52.
Toni Nadal, responsable de l’Associació Altafulla Sardanista
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla