Notícies
02 de juny del 2015
CiU es reuneix aquest dimarts amb AA-E i l’EINA per fer un primer balanç dels resultats a Altafulla
AA-E i l’EINA ja han mantingut converses aquest dilluns. Fèlix Alonso no veu factible un govern de 10 regidors
AA-E i l’EINA ja han establert aquest dilluns al vespre la primera presa de contacte. La trobada ha servit per fer un primer anàlisi dels resultats i per posar sobre la taula els diferents punts de vista. Ambdues formacions han destacat el fet que la ciutadania hagi valorat la feina feta en els darrers quatre anys, i han demostrat la seva voluntat d’entrar a formar part del govern.
Avui entra en joc CiU. La que ha estat la tercera força més votada al municipi en aquests comicis es reunirà primer amb AA-E, i posteriorment amb l’EINA.

L’alcalde en funcions i número ú d’AA-E, Fèlix Alonso, ha explicat que aquesta primera trobada amb l’EINA no serà l’única. De fet ja han fixat una nova data per reunir-se. Serà aquest dijous i servirà per concretar. Tot i que es mostra obert a negociar, Fèlix Alonso ha reconegut que “no veu factible un equip de govern amb 10 regidors, i amb un únic edil a l’oposició”.

El número ú de l’EINA, Jordi Molinera, ha insistit que la seva formació és un “partit de govern que li agrada treballar per Altafulla, i que estan explorant la possibilitat de tornar-hi a formar part”. Ha reconegut també “sentir-se còmode tant amb AA-E com amb CiU”, i que “no tanquen la porta a ningú”. Prioritzaran, això sí, un “govern d’esquerres i sobiranista”.

CiU iniciarà avui aquesta primera ronda de contactes. Primer amb AA-E, i després amb l’EINA. Unes trobades que, segons el número ú de la llista, Pere Gomés, serviran per “intercanviar opinions i valorar els resultats”. És conscient que com a tercera força no poden posar segons quines condicions, de la mateixa manera que tampoc poden marcar-se com a prioritat la reedició de l’actual pacte de govern ja que “no són ells qui dirigeixen les negociacions”. En aquest sentit, ha afegit que “oferiran les seves aportacions, en positiu, seguint el seu tarannà”. El més important –ha dit- és “la governabilitat i la ciutadania”.

Quedarà pendent ara en aquesta primera ronda de negociacions una trobada “de cortesia” entre AA-E i Ciutadans.
Fèlix Alonso, número ú d'AA-E
Jordi Molinera, número ú de l'EINA
Pere Gomés, número ú de CiU
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat