Notícies
10 de novembre del 2014
Els Castellers d’Altafulla descarreguen el 3d7, el 4d7, el 5d6 i el pd5 a la diada castellera de Sant Martí
Els liles posaran el punt i final a la temporada aquest dimarts, amb la tradicional pujada del Pilar Caminant per les Escales del carrer del Forn
La Diada Castellera de Sant Martí ha tornat a esdevenir tot un èxit aquest diumenge. Era al tercer any consecutiu que els liles repetien cartell amb els Xiquets de Tarragona i els Xicots de Vilafranca en una de les cites més esperades per als d’Altafulla. Una diada que han culminat amb el 3d7, el 4d7, el 5d6 i el pd5, i que posa el punt i final a la temporada. El president de la colla altafullenca, David Roda, n’ha fet una valoració positiva després d’un any de treball “molt dur”, tot i reconèixer que els Castellers d’Altafulla “encara poden donar molt més”.

Per la seva banda, els Xiquets de Tarragona han acomiadat la millor temporada de la seva història al municipi. Han obert amb un 4d9 amb folre, han intentat el p8 amb folre i manilles, que s'ha quedat en intent desmuntat en les dues ocasions que ha anat amunt, i han tancat amb el 9d7.
L'altra colla convidada, els Xicots de Vilafranca, han fet un intent desmuntat de 4d8 que han descarregat en tercera ronda, després de descarregar el 5d7, i el seu darrer castell ha estat el 2d7.

Després de l’excel·lent diada d’aquest diumenge, queda pendent encara un dels actes més emotius i característics dels de Ca l’Ixart, el Pilar Caminant per les Escales. Una pujada ineludible en el programa de l’11 de novembre, esdevenint un dels actes més tradicionals que es viuen a la vila per Sant Martí. Aquest dimarts a partir de dos quarts d’11 del matí, els liles sortiran de la plaça del Pou, pujaran el carrer del Forn, i arribaran fins la plaça de l’Església.


Escolta les declaracions de David Roda, president; i Arturo Palavecino, un dels caps de colla.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla