Notícies
03 de juny del 2015
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla se suma aquest dissabte a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient
L’entitat ecologista ha programat diferents activitats a la Riera de Gaià i a Torredembarra
La Riera de Gaià serà l’escenari enguany del Baix Gaià de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla ha escollit aquest municipi per commemorar el proper dissabte 6 de juny l’efemèride. La jornada consistirà, principalment, en una gimcana l’objectiu de la qual serà trobar l’aigua necessària per regar les diferents espècies que l’entitat ecologista va plantar en aquest indret per la Diada de l’Arbre. A més, la celebració, també servirà per festejar el premi que ha rebut l’Esplai Campiquipugui del municipi per la seva col·laboració amb l’associació i per la tasca mediambiental realitzada. El punt de trobada serà a les 10 del matí a la plaça Major.

Més enllà de la celebració a la Riera de Gaià, l’Associació Mediambiental La Sínia ha organitzat una activitat paral·lela a Torredembarra. En aquest cas, ho fa de la mà del Gepec i d’Ecologistes en Acció. Consistirà en un taller de reciclatge de samarretes, que es desenvoluparà al Centre d’Activitats Mediambientals de Cal Bofill.

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny arreu del món. Aquesta celebració va ser establerta per l'Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1972. La voluntat és estimular la sensibilització de la ciutadania entorn del Medi Ambient, i intensificar l’atenció i l’acció política.
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla