Notícies
03 de juny del 2015
Els Castellers d’Altafulla suspenen la seva participació a la Diada de Súria d’aquest dissabte
La junta ha pres aquesta decisió a causa de la manca d’efectius. La colla aprofitarà per oferir al local la final de la Champions
Els Castellers d’Altafulla finalment no participaran en la diada de Súria, prevista per aquest cap de setmana. Feia dies que la colla mostrava la seva preocupació per la poca afluència de camises en aquesta actuació. I és que sempre costa sortir de casa. Un fet que en aquest cas es veu agreujat també per la coincidència de la diada dels Salats amb la celebració de la final de la Champions. El cap de colla, Pol Munté, ha explicat als micròfons d’aquesta casa, que han preferit anul·lar l’actuació ja que de no haver estat així no complirien amb els requisits mínims de qualitat i seguretat.
L’altra colla convidada aquest dissabte ja havia suspès la seva participació amb anterioritat, i finalment els Salats de Súria han decidit anul·lar la diada.

La colla aprofitarà que no actuen a Súria per oferir a Ca l’Ixart la final entre el Barça i la Juventus. Serà a partir de tres quarts de 9 del vespre, oberta a tot el poble, i disposarà de servei de bar amb beguda i menjar.

Abans, però, els liles viatjaran el divendres a Alcover per celebrar un assaig especial. Es trobaran a dos quarts de 9 al local.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat