Notícies
10 de novembre del 2014
L’Observador Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla participa en la VI Trobada Territorial de la Xarxa Meteorològica
La sessió té lloc aquest dilluns a Reus, i posa el punt i final a l’edició d’enguany
El veí Lluís Brullas, un dels encarregats de gestionar l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla, participa aquest dilluns en la quarta i última sessió de la VI Trobada Territorial de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM). Una iniciativa que promou el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Les dues primeres sessions van tenir lloc el passat 15 d’octubre a Barcelona, i el dia 28 a Mollerussa. La tercera es va celebrar el 5 de novembre a Figueres, i la quarta i última, aquest dilluns a Reus.

La Xarxa d’Observadors Meteorològics està formada per un col•lectiu de persones distribuïdes arreu del territori i que col·laboraran amb el Servei Meteorològic de Catalunya aportant informació meteorològica, ja sigui de les característiques del temps o bé de vigilància. A Altafulla són els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules els encarregats de fer-ne el seguiment.

Les dades que faciliten permeten al Servei Meteorològic desenvolupar les tasques que li pertoquen en matèria de predicció i vigilància meteorològica o per al coneixement i caracterització del clima de Catalunya.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat