Notícies
12 de novembre del 2014
Les VI Jornades Gastronòmiques d’Altafulla serveixen prop de 2.000 menús
La regidoria de Comerç i Consum manté converses ara amb els restauradors amb la voluntat de reeditar les Jornades de Primavera
La sisena edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla ha servit prop de 2.000 menús aquesta tardor. El regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés, n’ha fet un balanç molt positiu, i el sector també s’ha mostrat satisfet. Les xifres són molt similars a les de la passada edició, quan es van superar els 2.000 menús venuts. Tot i presentar millors números que aquesta tardor, aleshores eren catorze els restaurants que hi participaven, mentre que enguany han estat deu.

Gomés ha explicat que es tracta d’una xifra consolidada, i que cal continuar treballant per mantenir-la. L’edil ha recordat que l’objectiu final de la iniciativa és omplir el buit existent entre l’estiu i el Nadal, per acabar la temporada turística amb bons números.

El regidor de Comerç i Consum reconeix que la proposta de tardor ja està consolidada, i que ara la intenció de l’Ajuntament és repetir les Jornades de Primavera. Des del consistori mantenen converses amb els restauradors amb la voluntat de reeditar-les, o bé buscar una fórmula alternativa per donar resposta als visitants en el període que va de la Setmana Santa a l’estiu.

Pel que fa a la relació establerta ara fa un any amb la DO Tarragona i que aquesta tardor no s’ha pogut mantenir ja que la companyia no disposava de recursos suficients per invertir-hi, l’Ajuntament es mostra obert a continuar-hi treballant.

Enguany les Jornades s’han allargat del 10 d’octubre al 2 de novembre.


Escolta les declaracions de Pere Gomés, regidor de Comerç i Consum.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat