Notícies
02 d'octubre del 2014
Artur Mas convoca divendres els líders dels partits favorables al 9-N per acordar l'estratègia després de la suspensió del TC
El president s'ha reunit amb Junqueras, Herrera, Fernández i Turull aquest dimecres al Parlament
Mas considera que ara no és moment de desobeir, sinó de pressionar el TC perquè aixequi amb rapidesa la suspensió de la llei de consultes i del decret de convocatòria del 9-N. Mas també vol garantir que no rectificarà en la seva voluntat de consultar el poble.

Tall de veu. Artus Mas

El president s'ha reunit aquest dimecres a la tarda al Parlament amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, el diputat de la CUP David Fernández, i amb el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull. De manera bilateral, cadascú li ha traslladat la seva postura sobre quina ha de ser la resposta de Catalunya davant de la decisió del TC.

Oriol Junqueras (ERC) ha sortit de la reunió amb Mas “preocupat i esperançat” perquè els catalans puguin votar el 9-N. Considera prioritari “mantenir la unitat d’acció entre els partits i prendre decisions consensuades”.

Joan Herrera (ICV) ha dit que “és important demanar celeritat al TC perquè aixequi la suspensió”. També ha remarcat que la propera ha de ser una “reunió multinacional que posi de manifest la voluntat de celebrar el 9-N i desplegar la llei sempre que no afecti a tercers”.

David Fernàndez (CUP) ha volgut mostrar el seu “disgust” per la suspensió de la campanya institucional i li ha traslladat al president que el seu grup ho considera “un cop baix al procés”.

La darrera de les trobades del president de a Generalitat ha estat amb el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, que ha sortit molt animat després que Mas li hagi explicat com han anat les reunions amb la resta de líders.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla