Notícies
17 de juny del 2015
L’arribada d’un anticicló posa fi a un episodi de pluges que a Altafulla ha deixat al voltant de 60 litres per metre quadrat
La setmana es presenta estable fins el diumenge, quan podria donar-se un nou canvi de temps amb un segon episodi de precipitacions
Després de l'episodi de pluges que ha estat protagonista aquests darrers tres dies al Baix Gaià, l'anticicló provinent de la península, que ja havíem anunciat en aquesta casa, arriba a Catalunya per quedar-s'hi.

S'espera una setmana doncs, de sol, tranquil·litat, i un augment notable de les temperatures, sobretot a les hores centrals del dia. Aquest dimecres quedarà algun petit núvol residual, i unes temperatures mínimes encara baixes per l'entrada del vent de mestral a la Costa Daurada.

La setmana es presenta estable fins el diumenge, quan podria donar-se un nou canvi de temps amb un segon episodi de pluges a la costa. Aquest darrer, segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, ha deixat a Altafulla al voltant de 60 litres per metres quadrat.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla