Notícies
22 de juny del 2015
L'Institut Les Aimerigues de Terrassa guanya la Gran Final del concurs 'Pica Lletres', en què hi participa Altafulla Ràdio
En aquesta segona edició de la iniciativa hi han pres part al llarg de tot el curs una seixantena d’alumnes, alguns de l’Institut d’Altafulla
L'Institut Les Aimerigues de Terrassa ha guanyat la segona Gran Final Nacional del concurs radiofònic 'Pica Lletres'. L'equip egarenc s'ha imposat al de l'Institut Vil·la Romana de la Garriga en una emocionant final, disputada a la Sala Estudi de l'Institut del Teatre de Barcelona.

Altafulla ha tornat a ser present en aquesta segona edició de la iniciativa. Aquesta casa, Altafulla Ràdio, ha tornat a esdevenir una de les emissores que hi ha pres part, de la mà del periodista Eduard Virgili. Alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla van enregistrar el programa des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit, amb la participació també d’estudiants de Vic, Mataró i Girona.

Els estudiants altafullencs, però, no han aconseguit arribar a la gran final, que s’ha emès aquest diumenge per una vintena d’emissores locals d’arreu del territori, entre elles aquesta.
La Paula Bedmar, la Paula Martos i el Gerard Núñez han demostrat la seves aptituds lingüístiques davant l'atenta mirada del centenar de persones, entre professors, familiars i companys d'aula, que han volgut donar suport en directe als sis concursants. El programa programa ha comptat també amb l'actuació dels vilanovins Copa Lotus, que han interpretat alguns dels seus temes en directe i, a més, han tingut un paper destacat en alguna de les proves del concurs.

Al llarg de tot el curs, en el programa han passat 60 alumnes d'arreu de Catalunya que han participat des de les seves emissores de ràdio locals. D'aquesta manera, els joves han pogut tenir un primer contacte amb els mitjans de comunicació d'una forma lúdica i educativa. Les ràdios que enguany s'han implicat en el projecte, a banda d’Altafulla Ràdio, són Bellvei Ràdio, Ràdio Vilafant, Olesa Ràdio, FeM Girona, Ràdio Castellar, EMUN FM Ràdio, Canal Terrassa, Ràdio Premià, Ràdio L'Escala, La Cala Ràdio, Amposta Ràdio, Cugat.cat, Ràdio Mollet, Mataró Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio Silenci, Canal Blau, Ràdio Granollers, Ràdio Vic i RTV Vilafranca.

El ‘Pica Lletres’ és un projecte de La Xarxa de Comunicació Local fet en col·laboració amb les emissores locals, que posa a prova els coneixements de català dels alumnes participants, que han de lletrejar paraules, i resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla