Notícies
13 de novembre del 2014
Altafulla disposarà a partir del dilluns 17 de novembre d’un servei de recollida de poda domèstica porta a porta
L’Ajuntament també oferirà a partir de la setmana vinent una deixalleria mòbil amb diferents ubicacions
La recollida selectiva continua sent una de les principals preocupacions de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat del consistori és ser capdavanter en aquesta matèria arreu del territori, i oferir el millor servei possible a la ciutadania. És per això que les activitats en aquest àmbit no s’aturen. El regidor Francesc Farré anunciava ara fa uns dies la imminent posada en funcionament d’un nou servei de recollida de poda domèstica porta a porta. Un nou projecte que es posarà en marxa a partir del dilluns vinent 17 de novembre, i que es desenvoluparà cada primer i tercer dilluns de mes mentre duri la temporada de poda.

Serà un camió de Fomento qui se’n faci càrrec de la recollida. El funcionament serà el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos, amb comunicació prèvia a l’Ajuntament (977650008 dilluns a divendres 9-14h i dimarts-dijous 17-19h, o a aj.altafulla@altanet.org). La poda s'haurà de deixar dins de bosses tancades i haurà d'estar davant de cada domicili.

Paral·lelament, la regidoria de Serveis també posarà en marxa el proper dilluns un servei de recollida de la brossa selectiva amb periodicitat setmanal, els dilluns laborables de tot l'any. Serà la instal·lació d'una deixalleria mòbil on es podrà dipositar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de deixar a la deixalleria de Torredembarra.

Es posarà en marxa a Brises del Mar en horari de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. El dia 24 es traslladarà a la plaça Catalunya, l’1 de desembre al pàrquing de l'Església de Baix a Mar, i el 15 al carrer Alcalde Pijuan, tornant a repetir les mateixes ubicacions cada mes.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat