Notícies
23 de juny del 2015
Un Sant Joan sense pont frena l’optimisme dels pastissers d’Altafulla
El Forn Nogués calcula fer un centenar de coques
Aquest Sant Joan no serà tan positiu com d’altres en el sector gastronòmic. El fet que la jornada sigui entre setmana i no hi hagi pont ha estat un factor determinant per fer unes previsions menys optimistes que en altres ocasions. Al Forn Nogués, al carrer Mossèn Miquel Amorós d’Altafulla, calculen fer al voltant d’un centenar de coques de Sant Joan, si bé hi ha una certa incertesa sobre quantes es podran vendre finalment.

El negoci, que romandrà obert fins dos quarts de 9 del vespre, també ha valorat negativament per als seus interessos com a artesans l’impacte dels grans supermercats. Han afirmat que les coques de crema i pinyons i les de fruita són les que es venen més.

L’estimació dels pastissers de tot Catalunya és de vendre 1,6 milions de coques, la majoria de les quals es comercialitzarà aquest mateix dimarts. Les més sol·licitades, que coincideixen en part amb el cas altafullenc, són les de fruita confitada, crema i llardons.
Una de les responsables del Forn Nogués
Una de les responsables del Forn Nogués
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla