Notícies
13 de novembre del 2014
El programa solidari amb la Marató de TV3 dóna el tret de sortida aquest dissabte a Altafulla de la mà de l’Ateneu de Dones
L’anunci televisiu de l’edició d’enguany, dedicada a les malalties del cor, s’ha presentat aquest dimecres
El telenotícies del migdia de TV3 d'aquest dimecres ha estat el marc de presentació de l'espot de 'La Marató', enguany dedicada a les malalties del cor. Aquesta estrena dóna el tret de sortida, com cada any, a la campanya de sensibilització. L'anunci explica la història real d'un jugador de futbol que va salvar la vida gràcies a un desfibril·lador implantat sota les costelles.

Una campanya de sensibilització que a Altafulla ja fa setmanes que escalfa motors. La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Eva Martínez, ha avançat a aquesta casa que el municipi tornarà a sortir al carrer en favor de la causa, i que enguany la música serà la principal protagonista. L’acte central serà un concert a càrrec de l’Escola de Música el 14 de desembre.

Són moltes, però, les entitats que se sumaran a la iniciativa solidària. És el cas de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla, que aquest mateix dissabte ja posa en marxa les seves activitats. Enguany, no ha estat possible preparar la tradicional obra de teatre que oferien sempre en el marc de la Marató, però el que sí que han programat és un matí solidari amb jocs de taula, petanca, i ball country i en línia.
La proposta tindrà lloc aquest dissabte a partir de dos quarts de 12 del matí a la plaça Martí Royo.


Escolta l'anunci de La Marató, i les declaracions d'Eva Martínez, regidora d'Acció Social, i d'Engràcia Carmona, presidenta de l'Ateneu de Dones.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat