Notícies
Foto: Ildefonso Cuesta
01 de juliol del 2015
La BiblioMar d’Altafulla torna a obrir portes aquest estiu al Parc de Voramar
El servei complementari de lectura es posarà en marxa aquest divendres i s’allargarà fins a finals d’agost
La Biblioteca Municipal d’Altafulla torna a ampliar aquest estiu els seus serveis a la platja. El municipi disposarà de nou de dos punts de lectura durant les tardes, un a les instal·lacions habituals de les antigues escoles Teresa Manero, i l’altre al Parc de Voramar.

És la tercera temporada consecutiva que el consistori altafullenc aposta per la BiblioMar, i en les seves dues primeres edicions ha tingut molt bona acollida, no només entre els veïns de Baix a Mar, sinó també entre els visitants i els turistes. Enguany, com ja es va fer l’any passat, es contractarà de nou una segona persona perquè es faci càrrec de forma exclusiva del servei d’estiu.

El regidor de Cultura, Jordi Molinera, s’ha mostrat molt satisfet de poder tornar a comptar un estiu més amb aquest servei complementari. Ha explicat que pretén ser un nou punt de trobada amb la lectura, i un espai per la cultura, l'oci i la imaginació. Durant els mesos de juliol i agost oferirà la premsa diària, llibres, contes i revistes per llegir i agafar en préstec; a més d’un ampli ventall d'activitats per infants, joves i famílies.

La caravana s’instal·larà aquest divendres 3 de juliol al Parc de Voramar, i es mantindrà oberta fins a finals d’agost, en horari de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda. La Biblioteca ubicada a les antigues escoles Teresa Manero mantindrà el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 4 a 8, amb els serveis de lectura, consulta, préstec, connexió a internet, i wi-fi.
La intenció de l’Ajuntament, segons ha explicat Jordi Molinera, és que, un cop passat l’estiu, es pugui mantenir una segona persona per cobrir l’horari de matins a la Biblioteca.

Ja es va fer una primera prova el passat mes d’abril, i el resultat va ser força positiu. De fet, l’ampliació del servei durant els matins és una demanda històrica dels usuaris i de la mateixa bibliotecària, Helena Cobos.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla