Notícies
01 de juliol del 2015
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ es reuneixen aquest dimecres a Altafulla per desencallar la situació de la N-340
Exigeixen una trobada amb la ministra de Foment per posar-hi solució, i no descarten impulsar accions reivindicatives si no reben resposta
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ tornen a reunir-se aquest dimecres per posar de nou sobre la taula la problemàtica existent entorn la carretera N-340. Els problemes al vial giren entorn a la saturació i a l’elevada sinistralitat. Una situació que encara es veu més agreujada durant la temporada d’estiu.

Han convocat un dinar, que tindrà lloc aquest migdia a l’Altafulla Mar Hotel, i en què està previst que hi assisteixin Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla; Martí Carnicer, alcalde d’El Vendrell; Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra; Jordi Llopart, alcalde de Creixell; Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; Fèlix Sans, alcalde de Bellvei; Joan Sans, alcalde de L’Arboç; i Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit.

Els alcaldes d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, El Vendrell, Bellvei, L’Arboç, i Cunit ja s’han reunit en altres ocasions amb diputats i senadors per donar-los a conèixer la situació, i exigeixen una trobada amb la ministra de Foment, Ana Pastor, per posar-hi solució.
Si no reben resposta, no descarten impulsar accions reivindicatives al territori.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla