Notícies
10 de juliol del 2015
Altafulla vol traslladar a Tarragona el seu model de consulta ciutadana sobre l’adhesió a l’AMI
ERC, CiU i la CUP presentaran una moció per sumar-se a l’entitat en el proper ple del consistori tarragoní
ERC, CiU i la CUP portaran al ple municipal de l’Ajuntament de Tarragona una moció d’adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Les tres formacions han presentat aquest dijous al matí una instància al consistori perquè la proposta entri a l’ordre del dia en la propera sessió. En la trobada hi ha estat present el regidor de l’EINA de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera, com a portaveu de l’entitat a la comarca del Tarragonès ja que el consistori altafullenc n’és el representant al territori. L’edil altafullenc ha explicat que amb la seva presència ha volgut donar suport a la proposta d’adhesió.

Molinera és conscient de la dificultat que prosperi la moció, tenint en compte l’aritmètica de l’Ajuntament de Tarragona. Tot i això, ha insistit en la importància que la ciutat se sumi a l’AMI com a capital. El regidor ha posat sobre la taula la possibilitat de seguir el model que es va fer servir a Altafulla mitjançant una consulta popular, de manera que fos la ciutadania qui ho decidís. La població va votar ‘sí’ a l’adhesió amb un 82,66% dels vots. Està previst que Reus ho accepti en el proper ple.

El proper 17 de juliol l’AMI escollirà a Valls una nova executiva. Una candidatura de consens encapçalada per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, qui succeirà l’actual president, Josep Maria Vila d’Abadal. La decisió es va fer pública ara fa una setmana, després de la reunió del consell directiu de l’entitat celebrat a Vidrà.
Altafulla espera continuar tenint un paper important dins de la direcció de l’AMI.
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Carles Puigdemont, alcalde de Girona
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat