Notícies
10 de juliol del 2015
Tot a punt a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla per acollir l’obra de teatre ‘Troianes 15’
La representació tindrà lloc aquest dissabte 11 de juliol a les 22h a càrrec de la companyia La Pell
La Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla ja ho té tot a punt per acollir aquest dissabte 11 de juliol a les 10 de la nit l’obra de teatre ‘Troianes 15’, a càrrec de la companyia La Pell. La veïna d’Altafulla Anna Estrada n’és la directora, i l’any 2012 ja va fer parada al municipi, a la plaça de l’Església, en aquella ocasió amb la producció ‘Llàstima que sigui una puta’. Va ser tot un èxit, i enguany esperen repetir la bona resposta del públic.

Es tracta d’una adaptació de la tragèdia d’Eurípides, i reflexiona sobre el paper de la dona en la societat del segle XXI. La directora i veïna d’Altafulla, Anna Estrada, ens explica què trobarem a ‘Troianes 15’, on denuncia sense embuts l’agressió a la feminitat. La idea sorgeix d’un viatge que la mateixa autora va fer a l’Índia, i la voluntat és contemporitzar l’obra original i enaltir la dignitat de la dona que lamenta que “moltes vegades encara continua sent tractada com a trofeu”.

A Anna Estrada li fa especial il·lusió actuar a casa. Ha titllat de “regal” fer-ho a l’aire lliure en un escenari tan “especial” com és la Vil·la Romana dels Munts. L’obra es va estrenar a Vic ara fa uns dies també a l’aire lliure, i del 13 d’octubre al 8 de novembre es podrà veure al Teatre Akadèmia de Barcelona.

Ha estat la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla qui ha programat l’obra, en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). Anna Estrada ha agraït “el risc que ha pres el consistori pel que fa a la complexitat del muntatge, i la generositat del MNAT”.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a un preu de 12 euros per persona a través de www.tarracoticket.cat, o bé a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla