Notícies
31 de juliol del 2015
L’exposició itinerant dels 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell es podrà visitar fins el 16 d’agost a Martorell
La intenció és que la mostra commemorativa faci parada a Altafulla a finals del mes d’agost
Els actes commemoratius dels 150 anys de la línia de ferrocarril Tarragona-Martorell continuen en marxa. El passat mes d’abril un comboi feia parada en cadascuna de les estacions que recorrien la línia, entre elles l’estació d’Altafulla; i el mes de maig, un nou viatge recorria la història i la trajectòria del ferrocarril al nostre territori a través del cinema. Mentrestant, l’exposició itinerant commemorativa, inaugurada el mes d’abril al tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, continua el seu recorregut.

La propera parada és, precisament, Martorell. Des d’aquest divendres i fins el proper 16 d’agost, la mostra es podrà visitar a la Sala de l’Enrajolada. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a dissabte de dos quarts de 7 a dos quarts de 9 de la tarda; els diumenges, d’11 del matí a 1 del migdia; i per la Festa Major, en horari de matí i tarda. La inauguració està prevista aquesta tarda a les 8. Paral·lelament, el 14 d’agost a les 6 de la tarda també hi ha programada la presentació del llibre commemoratiu d’aquests 50 anys.

Aquesta mateixa exposició que aterra a partir d’aquest cap de setmana a Martorell, també té previst fer parada a Altafulla a finals del mes d’agost. Tot i que encara s’han d’acabar de confirmar les dates definitives, la intenció és que s’instal·li al municipi acompanyada d’una projecció cinematogràfica sobre el ferrocarril complementària.

També a nivell local, està previst que el Centre d’Estudis, amb la col·laboració de l’Ajuntament, publiqui el proper mes de setembre el llibre ‘L’estació d’Altafulla-Tamarit. 1865-2015’. El veí Lluís Brullas és un dels coautors de la publicació, juntament amb el veí de Torredembarra i membre del Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Lluís Català.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla