Notícies
31 de juliol del 2015
El septet Natsuko Sugao arriba a Altafulla aquest dissabte dins el marc del cicle AltafuJazz
El principal atractiu d’aquest grup és una prestigiosa trompetista japonesa que ja ha participat en aquest cicle amb anterioritat
El cicle AltafuJazz torna a fer aturada a Altafulla aquest dissabte, 1 d’agost.
Ho farà a l’exterior de la pallissa de l’Era del Senyor a partir de dos quarts de nou del vespre amb l’actuació del grup Natsuko Sugao. El cicle organitza un concert en aquest escenari a principis de cada mes.

El principal atractiu d’aquest grup és la presència d’una prestigiosa trompetista de nacionalitat japonesa que ja ha participat en aquest cicle amb anterioritat. Es tracta d’un grup de jazz de primeríssima línia, amb un so propi i reconeixible. Tenen cinc anys de vida i es caracteritzen per ser un septet que representa un punt de trobada entre diferents estils musicals cam el jazz, la música clàssica, el rock, el flamenc o la música japonesa.

L’actuació tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre i s’oferirà una copa de cava o un refrigeri als assistents. Toni Pla, organitzador i responsable del cicle, espera una bona afluència de públic. En el cas que plogui, l’esdeveniment es realitzarà a l’interior del local de l’Era.

En la darrera actuació, a principis del mes de juliol, l’AltafuJazz ja va esdevenir tot un èxit amb l’actuació del quintet “ Els Tripulants’.
Toni Pla, responsable del cicle AltafuJazz
Toni Pla, responsable del cicle AltafuJazz
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla