Notícies
31 de juliol del 2015
El llibre ‘L’edat dels homes’ d’Héctor Bofill es presenta davant una trentena d’assistents a la BiblioMar
L’autor s’ha mostrat encantat amb la rebuda per part del públic i ha signat els exemplars als lectors
El llibre ‘L’edat dels homes’, del veí d’Altafulla Hèctor López Bofill, ha estat presentat aquest dijous a la tarda a la BiblioMar, al Parc de Voramar altafullenc.

Davant la presencia de més d’una trentena d’assistents, Bofill va presentar la seva novel·la acompanyat de Rosalia Ciuró, responsable de la roulotte, i Pepi Miró, qui va presentar la publicació. Bofill va recordar que es tracta d’una historia híbrida que barreja molts gèneres.


‘L’edat dels homes’ narra la història del seu avi en els anys més difícils del segle XX, les èpoques de les guerres. El llibre recull, quan es compleixen 20 anys de la mort de l’avi de l’autor, “tots els documents que acrediten les peripècies que va haver de viure”. També ha destacat que, en vida, el protagonista de la història no volia parlar gaire d’aquesta temàtica.

Tall. HectorBofillHistoria310715

Bofill ha aclarit que la publicació va molt més enllà de ser una simple recol·lecció de vivències i anècdotes, i fa una complexa reflexió molt més profunda al respecte, sobre el sentit de la vida.

Després de presentar-ho, l’escriptor, que és professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, va signar els exemplars als veïns que així ho han desitjat, a més de compartir experiències i impressions amb ells. Bofill s’ha mostrat “encantat” amb l’impacte que ha tingut la seva obra i en la rebuda per part del públic.
Hèctor López Bofill, escriptor
Hèctor López Bofill, escriptor
Hèctor López Bofill, escriptor
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat