Notícies
31 de juliol del 2015
El llibre ‘L’edat dels homes’ d’Héctor Bofill es presenta davant una trentena d’assistents a la BiblioMar
L’autor s’ha mostrat encantat amb la rebuda per part del públic i ha signat els exemplars als lectors
El llibre ‘L’edat dels homes’, del veí d’Altafulla Hèctor López Bofill, ha estat presentat aquest dijous a la tarda a la BiblioMar, al Parc de Voramar altafullenc.

Davant la presencia de més d’una trentena d’assistents, Bofill va presentar la seva novel·la acompanyat de Rosalia Ciuró, responsable de la roulotte, i Pepi Miró, qui va presentar la publicació. Bofill va recordar que es tracta d’una historia híbrida que barreja molts gèneres.


‘L’edat dels homes’ narra la història del seu avi en els anys més difícils del segle XX, les èpoques de les guerres. El llibre recull, quan es compleixen 20 anys de la mort de l’avi de l’autor, “tots els documents que acrediten les peripècies que va haver de viure”. També ha destacat que, en vida, el protagonista de la història no volia parlar gaire d’aquesta temàtica.

Tall. HectorBofillHistoria310715

Bofill ha aclarit que la publicació va molt més enllà de ser una simple recol·lecció de vivències i anècdotes, i fa una complexa reflexió molt més profunda al respecte, sobre el sentit de la vida.

Després de presentar-ho, l’escriptor, que és professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, va signar els exemplars als veïns que així ho han desitjat, a més de compartir experiències i impressions amb ells. Bofill s’ha mostrat “encantat” amb l’impacte que ha tingut la seva obra i en la rebuda per part del públic.
Hèctor López Bofill, escriptor
Hèctor López Bofill, escriptor
Hèctor López Bofill, escriptor
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla