Notícies
07 d'agost del 2015
L’Esquerra Plural reclama multiplicar per 20 els 500.000€ destinats al tram entre la Móra i La Pobla de Montornès
Fèlix Alonso ha afirmat que això demostrarà si el govern té realment la intenció d’iniciar les obres abans del 2017
L’Esquerra Plural, a iniciativa d’Alternativa Altafulla, presentarà a les Corts Generals una esmena on reclamarà que els 500.000€ dels Pressupostos Generals de l’Estat destinats al tram entre La Móra i La Pobla de Montornès s’incrementin de forma molt significativa.

Demanaran que es multipliquin per 20 de cara al 2016 i que passin a ser dels 10 milions que tindrà com a cost l’obra. Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla, ha declarat que el mig milió d’euros dels Pressupostos Generals de l’Estat “no són la solució” i que “va ser una sorpresa” trobar que no era una iniciativa prioritària.

Alonso, membre dels alcaldes del ‘Pacte de Berà’, es va reunir el passat 30 de juliol amb el Secretari General d’Infraestructures, Manuel Niño, qui els va afirmar que “les obres es realitzaran al segon semestre del 2016”. Per Alonso, la resposta a aquesta esmena serà “la prova del cotó sobre si realment el govern la intenció d’iniciar les obres abans del 2017”. L’alcalde d’Altafulla es mostra optimista sobre si prosperarà l’esmena.

De cara al 2016, els Pressupostos Generals de l’Estat destinaran un 14% menys dels seus esforços a la província de Tarragona que enguany. Són un total de 347 milions d’euros dels quals la gran part anirà destinat al Corredor del Mediterrani.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla