Notícies
07 d'agost del 2015
L’empresa ‘Cobra Instalaciones y Servicios’ realitzarà les obres del carrer Martí d’Ardenya, que començaran al setembre
Consistiran en fer-lo semipeatonal, i tindran una durada de vuit setmanes
‘Cobra Instalaciones y Servicios’ ha estat la guanyadora del concurs realitzat per l’Ajuntament d’Altafulla per la realització de les obres del Carrer Martí d’Ardenya. Fins a vint-i-quatre empreses s’han presentat, però finalment ha estat aquesta la que ha obtingut una valoració més elevada, amb una puntuació de 92,00.

Des del consistori, l’obra s’havia pressupostat en 160.000€, i el factor de l’oferta econòmica ha estat el que més punts ha valgut. L’empresa guanyadora realitzarà l’obra per un cost de 149.154€. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, l’ha valorat com una “molt bona oferta”.

La ciutadania d’Altafulla va ser qui va votar aquesta proposta ara fa uns mesos, que consistirà en convertir-la en un carrer semipeatonal. El batlle ha valorat que és una iniciativa que dinamitzarà el començ i portarà conseqüències positives.

També es coneixen arran d’aquest concurs els terminis de les propostes. La guanyadora farà l’obra en vuit setmanes, un altre dels factors que ha acabat de convèncer el consistori. “Començarà a finals del mes de setembre i estaran acabades per finals de novembre o principis de desembre”, ha confirmat Fèlix Alonso als micròfons d’Altafulla Ràdio.

Els treballs afectaran des de la cantonada amb el carrer Sant Antoni Abat (també anomenat carrer de l’Hostal) fins a la baixada de la Torreta.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla