Notícies
11 d'agost del 2015
La XIV Cantada d’Havaneres tindrà lloc a Altafulla el proper 5 de setembre a les 22h al Parc de Voramar
L’acte no es va poder dur a terme aquest dissabte degut a la pluja, i es mantenen el lloc i l’horari establert
La catorzena edició de la Cantada d’Havaneres d’Altafulla ja té nova data. S’havia de celebrar el passat dissabte a la nit, però va ser un dels esdeveniments que es van veure afectats per la pluja i no es van poder dur a terme.

La Cantada tindrà lloc el proper 5 de setembre, i es mantenen el lloc i l’horari establert per aquest cap de setmana: el Parc de Voramar i les 10 de la nit. La regidora de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, Alba Muntadas, ha afirmat que la única diferència serà que hi actuaran dos grups en lloc de tres, donat que un d’ells, ‘Penjats de l’ham’, no ha pogut compatibilitzar el seu calendari amb aquesta nova data. ‘Sons del Mar’ i ‘Vent Fort’ seran a Altafulla dins el marc de la Festa Major petita.

Amb aquesta nova data establerta, ja estan reubicats tots els esdeveniments que no es van poder realitzar. Aquest passat dissabte a dos quarts de 9 del vespre havia de tenir lloc un correfoc amb els diables petits, a més de la invitació dels diables infantils del Morell i d’El Catllar. Els morellencs arribaran a Altafulla el proper dia 22 d’aquest mateix mes, a les vuit del vespre. I serà la inauguració d’un gran vespre de foc, ja que precedirà l’actuació de dos quarts de 10 del vespre dels més grans. Alba Muntadas, regidora de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, també ha afirmat que els catllarencs vindran al municipi al proper mes de novembre, amb motiu de la Festa Major.

Muntadas (EINA) és edil al consistori altafullenc des del passat mes de maig, a les darreres eleccions municipals. Valora molt positivament els seus primers mesos al capdavant de la regidoria de Festes. “Han estat intensos, és un no parar, a més sorgeixen problemes d’última hora com aquest de la pluja”, ha afirmat la regidora. També ha avançat que ja treballa en l’organització de la Festa Major Petita del setembre i, a partir d’aquí, en la del novembre.

El programa de la Festa Major petita sortirà a la llum a finals d’aquest mes d’agost.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla