Notícies
11 d'agost del 2015
La XIV Cantada d’Havaneres tindrà lloc a Altafulla el proper 5 de setembre a les 22h al Parc de Voramar
L’acte no es va poder dur a terme aquest dissabte degut a la pluja, i es mantenen el lloc i l’horari establert
La catorzena edició de la Cantada d’Havaneres d’Altafulla ja té nova data. S’havia de celebrar el passat dissabte a la nit, però va ser un dels esdeveniments que es van veure afectats per la pluja i no es van poder dur a terme.

La Cantada tindrà lloc el proper 5 de setembre, i es mantenen el lloc i l’horari establert per aquest cap de setmana: el Parc de Voramar i les 10 de la nit. La regidora de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, Alba Muntadas, ha afirmat que la única diferència serà que hi actuaran dos grups en lloc de tres, donat que un d’ells, ‘Penjats de l’ham’, no ha pogut compatibilitzar el seu calendari amb aquesta nova data. ‘Sons del Mar’ i ‘Vent Fort’ seran a Altafulla dins el marc de la Festa Major petita.

Amb aquesta nova data establerta, ja estan reubicats tots els esdeveniments que no es van poder realitzar. Aquest passat dissabte a dos quarts de 9 del vespre havia de tenir lloc un correfoc amb els diables petits, a més de la invitació dels diables infantils del Morell i d’El Catllar. Els morellencs arribaran a Altafulla el proper dia 22 d’aquest mateix mes, a les vuit del vespre. I serà la inauguració d’un gran vespre de foc, ja que precedirà l’actuació de dos quarts de 10 del vespre dels més grans. Alba Muntadas, regidora de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, també ha afirmat que els catllarencs vindran al municipi al proper mes de novembre, amb motiu de la Festa Major.

Muntadas (EINA) és edil al consistori altafullenc des del passat mes de maig, a les darreres eleccions municipals. Valora molt positivament els seus primers mesos al capdavant de la regidoria de Festes. “Han estat intensos, és un no parar, a més sorgeixen problemes d’última hora com aquest de la pluja”, ha afirmat la regidora. També ha avançat que ja treballa en l’organització de la Festa Major Petita del setembre i, a partir d’aquí, en la del novembre.

El programa de la Festa Major petita sortirà a la llum a finals d’aquest mes d’agost.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat