Notícies
12 d'agost del 2015
Els Castellers d’Altafulla afronten amb dues diades la darrera setmana abans de les vacances
Abans d’aturar quinze dies, actuaran a les Festes Majors de Ferran i Vallmoll i es deixaran veure a la XVIII Fira d’Artesans d’Altafulla
Els Castellers d’Altafulla afronten la darrera setmana abans de les vacances. No serà una setmana relaxada, i els de l’Era de l’Ixart volen donar-ho tot.

Les activitats comencen aquest dijous des de les 8 del vespre, quan tindrà lloc al local dels liles un assaig de tecnificació obert a tothom i una escola de castells molt recomanable. Divendres tindrà lloc un dels actes més especials de la setmana, i és que a les nou del vespre assajaran durant la Fira d’Artesans. Serà el darrer abans de les vacances, i no existeix millor aparador que davant els milers de visitants de la fira.

I el cap de setmana, les diades. Les dues que posaran punt i final a aquests mesos d’activitat ininterrompuda. Dissabte a dos quarts de 8 del vespre actuaran a la Festa Major de Ferran, acompanyats pels Xiquets de Tarragona, i diumenge seran, des de les 7 de la tarda, a Vallmoll amb motiu de la seva Festa Major. En aquest cas, compartiran plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Castellers de Sitges. El cap de colla dels altafullencs, Pol Munté, ha afirmat que “l’objectiu és continuar el ritme i tornar a fer dues diades de set”.

A més, de dijous a divendres seran a la XVIII Fira d’Artesans amb la tradicional barra de cada edició al costat del local. Munté ho ha recordat als micròfons d’Altafulla Ràdio, i ha afegit que “hi haurà una exposició de fotografies històriques de la colla per visitar”.

Es tracta d’una setmana plena d’actes a l’agenda que precedirà dues setmanes de merescudes vacances a l’Era de l’Ixart.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla