Notícies
12 d'agost del 2015
L’alcalde d’Altafulla valora com una “decisió política” i una “qüestió de prioritats” la persecució al ‘top manta’
Aquest dimarts, un ciutadà senegalès va perdre la vida a Salou en caure des d’un tercer pis, tot apunta que mentre intentava fugir dels Mossos d’Esquadra
“A Altafulla, el ‘top-manta’ mai ha estat una prioritat”. Així de segur i contundent ha afirmat l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, que no és una temàtica preocupant per a l’Ajuntament que encapçala des que ell és batlle. Ha remarcat que “mai ha estat una prioritat”, i que això no és més que una “decisió política”.

Per l’alcalde altafullenc, el veritable problema no és “atacar a la pobresa” enfocada cap a la persona que es veu al carrer, sinó el món “dels qui s’aprofiten, la xarxa mafiosa que està al darrere”. En aquest sentit, ha apuntat que “és una qüestió de prioritats, i en el cas d’Altafulla són els carteristes i l’incivisme, no el ‘top-manta’”.

La pràctica del ‘top-manta’ és una temàtica d’actualitat en aquests dies, degut al tràgic incident registrat aquest dimarts a la localitat tarragonina de Salou, i en què un ciutadà senegalès va perdre la vida en caure des d’un tercer pis, tot apunta que mentre intentava fugir dels Mossos d’Esquadra. Alonso s’ha mostrat “molt trist i preocupat” per la situació, i no ha dubtat en expressar el seu condol als familiars de la víctima, a més de respecte cap als cossos policials.

A nivell altafullenc, Alonso valora que la defensa de la propietat privada, la violència masclista i la defensa de les persones estan per sobre d’aquesta pràctica il•legal.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla