Notícies
12 d'agost del 2015
L’alcalde d’Altafulla valora com una “decisió política” i una “qüestió de prioritats” la persecució al ‘top manta’
Aquest dimarts, un ciutadà senegalès va perdre la vida a Salou en caure des d’un tercer pis, tot apunta que mentre intentava fugir dels Mossos d’Esquadra
“A Altafulla, el ‘top-manta’ mai ha estat una prioritat”. Així de segur i contundent ha afirmat l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, que no és una temàtica preocupant per a l’Ajuntament que encapçala des que ell és batlle. Ha remarcat que “mai ha estat una prioritat”, i que això no és més que una “decisió política”.

Per l’alcalde altafullenc, el veritable problema no és “atacar a la pobresa” enfocada cap a la persona que es veu al carrer, sinó el món “dels qui s’aprofiten, la xarxa mafiosa que està al darrere”. En aquest sentit, ha apuntat que “és una qüestió de prioritats, i en el cas d’Altafulla són els carteristes i l’incivisme, no el ‘top-manta’”.

La pràctica del ‘top-manta’ és una temàtica d’actualitat en aquests dies, degut al tràgic incident registrat aquest dimarts a la localitat tarragonina de Salou, i en què un ciutadà senegalès va perdre la vida en caure des d’un tercer pis, tot apunta que mentre intentava fugir dels Mossos d’Esquadra. Alonso s’ha mostrat “molt trist i preocupat” per la situació, i no ha dubtat en expressar el seu condol als familiars de la víctima, a més de respecte cap als cossos policials.

A nivell altafullenc, Alonso valora que la defensa de la propietat privada, la violència masclista i la defensa de les persones estan per sobre d’aquesta pràctica il•legal.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla