Notícies
18 d'agost del 2015
L’arribada de l’aigua de Sant Magí dóna el tret de sortida als plats forts de la Festa Major d’Estiu de Tarragona
La jornada de dimecres se centrarà en els actes més religiosos i tradicionals
L’entrada d’aquest dimarts a la plaça de la Font de Tarragona de l’aigua de Sant Magí amb els carros enramats, si l’aigua de la pluja ho permet, donarà el tret de sortida als plats forts de la festivitat. La Festa Major d’Estiu va començar el passat divendres i s’allargarà fins més enllà del 22 d’agost.

L’arribada de l’aigua de la Brufaganya tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda. Paral·lelament, se celebrarà la pujada cap al Portal dels Carros amb el Seguici de Sant Magí, integrat pel penó de la festa a cavall, Magí de les Timbales, gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers, carros enramats i carrossa enramada del sant.

La pujada serà amenitzada per la Banda Unió Musical de Tarragona. El recorregut culminarà a la plaça de la Font, on s’hi afegiran les colles castelleres.

Cap a les 9 del vespre, la festa es reprendrà a la plaça dels Carros, des d’on sortirà la marxa acompanyada de xarangues, grallers i grups de música fins a arribar al Portal del Carro. L’Associació d’Amics de Sant Magí obrirà la capella perquè els participants puguin saludar el patró, es ballarà la sardana de Sant Magí i tot seguit s’oferirà als participants una degustació de fideuada.

La vigília culminarà a la plaça de l’Esperidió amb la música dels millors punxadiscos de Tarragona i del Camp de Tarragona.
La nota final la donaran les orquestres Girasol i Mitjanit, i la Companyia d’Espectacles Pa Sucat i DJ Remullat, una magnífica combinació d’aigua i bona música.

La jornada de dimecres se centrarà en els actes més religiosos i tradicionals.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla