Notícies
18 d'agost del 2015
L’arribada de l’aigua de Sant Magí dóna el tret de sortida als plats forts de la Festa Major d’Estiu de Tarragona
La jornada de dimecres se centrarà en els actes més religiosos i tradicionals
L’entrada d’aquest dimarts a la plaça de la Font de Tarragona de l’aigua de Sant Magí amb els carros enramats, si l’aigua de la pluja ho permet, donarà el tret de sortida als plats forts de la festivitat. La Festa Major d’Estiu va començar el passat divendres i s’allargarà fins més enllà del 22 d’agost.

L’arribada de l’aigua de la Brufaganya tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda. Paral·lelament, se celebrarà la pujada cap al Portal dels Carros amb el Seguici de Sant Magí, integrat pel penó de la festa a cavall, Magí de les Timbales, gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers, carros enramats i carrossa enramada del sant.

La pujada serà amenitzada per la Banda Unió Musical de Tarragona. El recorregut culminarà a la plaça de la Font, on s’hi afegiran les colles castelleres.

Cap a les 9 del vespre, la festa es reprendrà a la plaça dels Carros, des d’on sortirà la marxa acompanyada de xarangues, grallers i grups de música fins a arribar al Portal del Carro. L’Associació d’Amics de Sant Magí obrirà la capella perquè els participants puguin saludar el patró, es ballarà la sardana de Sant Magí i tot seguit s’oferirà als participants una degustació de fideuada.

La vigília culminarà a la plaça de l’Esperidió amb la música dels millors punxadiscos de Tarragona i del Camp de Tarragona.
La nota final la donaran les orquestres Girasol i Mitjanit, i la Companyia d’Espectacles Pa Sucat i DJ Remullat, una magnífica combinació d’aigua i bona música.

La jornada de dimecres se centrarà en els actes més religiosos i tradicionals.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla