Notícies
04 de setembre del 2015
La Piscina Municipal d’Altafulla posa el punt i final a l’estiu
L’Ajuntament fa un balanç positiu de la temporada, amb la voluntat de millorar de cara a l’any vinent el control d’entrades i la neteja
La Piscina Municipal d’Altafulla ha tancat portes aquest passat cap de setmana. Enguany, va tornar a ser la Festa Infantil d’Inflables l’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada un cop passat Sant Joan. Més enllà d’aquesta cita pels més petits de la vila, les instal·lacions també han acollit al llarg dels mesos de juliol i agost els tradicionals cursets de natació, i han estat l’escenari també de la jornada ‘Mulla’t per l’esclerosi’, i de la segona edició del Mini-Tri-Atletes.

Des de l’Ajuntament fan una bona valoració de la temporada. Tot i això, el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sànchez, ha avançat que de cara a l’any vinent dedicaran especial atenció al control d’entrades i a la neteja, dues qüestions que enguany han provocat alguna incidència amb els usuaris.

La temporada passada, el consistori va realitzar tasques d’arranjament i millora de l’espai de la piscina; i enguany els treballs han passat per l’adequació dels vestidors. En destaca la divisió entre els lavabos de la instal·lació municipal i els lavabos que pertanyen al bar, que en aquest cas no són de caire públic. Ara els clients del bar tenen accés als lavabos a través d’una entrada exterior que s’ha habilitat a la zona dels pins, sense la necessitat d’entrar a les instal·lacions pròpiament dites.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla