Notícies
Foto: Premiats de l'edició del 2013
20 de novembre del 2014
ATECA i l’Ajuntament d’Altafulla tornen a apostar per la campanya de Nadal ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’
La iniciativa pretén promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments del municipi
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC tornaran a impulsaran aquest Nadal la campanya ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’. Una iniciativa que pretén promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila. El regidor Pere Gomés ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio que la seva regidoria té pendent reunir-se amb ATECA en els propers dies.

La campanya es va posar en marxa l’any passat i va ser tot un èxit, que des de l’organització esperen que es torni a repetir enguany. Conjuntament també organitzaran per aquestes dates nadalenques activitats de promoció al carrer amb la mateixa voluntat d’incentivar la compra al municipi.

Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació, i la decoració, entre d'altres.

Per participar en els diferents sortejos caldrà omplir una butlleta amb les dades personals del client després de cada compra. El sorteig es durà a terme a principis del mes de gener en directe des d'Altafulla Ràdio.
Pere Gomés, regidor de Comerç
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla