Notícies
20 de novembre del 2014
Els actes de la post-festa major de Sant Martí d’Altafulla inauguren aquest divendres l’exposició ‘Parelles artístiques’
La presentació tindrà lloc a les 19h a la Pallissa de l’Era del Senyor
Mentre la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja treballa en el calendari d’activitats que se celebraran al municipi per Nadal, els actes de la post-festa major de Sant Martí continuen en marxa. De fet, es reprenen aquest mateix dijous amb la projecció de la pel·lícula britànica ‘Le wee-kend’, de la mà del Cineclub Altafulla Link. L’activitat tindrà lloc ma dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta.

Els actes continuaran demà, en aquest cas a les 7 de la tarda a la Pallissa de l’Era del Senyor, amb la inauguració de l’exposició de pintura, ceràmica, i escultura ‘Parelles artístiques’. Un projecte a quatre mans, entre artistes professionals de la comarca i artistes amateurs, que a més són usuaris de la salut mental. Es tracta, de fet, d’una experiència terapèutica, alhora que esdevé un exercici d’humanitat i generositat, perquè la col·laboració en la creació artística culmina en l’explosió de l’art i en el valor de les persones com a tals.

La mostra, en què hi participa la veïna d’Altafulla Núria Calvet, és un exemple clar d’allò que es pot fer per a la integració de les persones amb problemes de salut mental en una societat normalitzada.
L’exposició romandrà oberta fins el diumenge.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla