Notícies
20 de novembre del 2014
Els actes de la post-festa major de Sant Martí d’Altafulla inauguren aquest divendres l’exposició ‘Parelles artístiques’
La presentació tindrà lloc a les 19h a la Pallissa de l’Era del Senyor
Mentre la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja treballa en el calendari d’activitats que se celebraran al municipi per Nadal, els actes de la post-festa major de Sant Martí continuen en marxa. De fet, es reprenen aquest mateix dijous amb la projecció de la pel·lícula britànica ‘Le wee-kend’, de la mà del Cineclub Altafulla Link. L’activitat tindrà lloc ma dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta.

Els actes continuaran demà, en aquest cas a les 7 de la tarda a la Pallissa de l’Era del Senyor, amb la inauguració de l’exposició de pintura, ceràmica, i escultura ‘Parelles artístiques’. Un projecte a quatre mans, entre artistes professionals de la comarca i artistes amateurs, que a més són usuaris de la salut mental. Es tracta, de fet, d’una experiència terapèutica, alhora que esdevé un exercici d’humanitat i generositat, perquè la col·laboració en la creació artística culmina en l’explosió de l’art i en el valor de les persones com a tals.

La mostra, en què hi participa la veïna d’Altafulla Núria Calvet, és un exemple clar d’allò que es pot fer per a la integració de les persones amb problemes de salut mental en una societat normalitzada.
L’exposició romandrà oberta fins el diumenge.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla