Notícies
Foto: Satèl·lit
20 de novembre del 2014
El grup altafullenc Satèl·lit tria Calafell com a escenari del seu primer videoclip
Sara Aguado, Roser Higon, i Eloi Rius han estat els actors que hi ha participat, i Dilaina Studio l’empresa encarregada del rodatge
La formació altafullenca Satèl·lit ha dedicat aquest cap de setmana més de dotze hores de rodatge al seu primer videoclip, que formarà part del que també esdevindrà el seu primer disc, ‘Aeroports’.

El grup ha escollit Calafell i les seves rodalies com a escenari d’aquest nou treball, que veurà la llum aquesta mateixa tardor. Sara Aguado, Roser Higon, i Eloi Rius han estat els actors que hi ha participat, i Dilaina Studio l’empresa encarregada del rodatge.

Després de la bona acceptació del seu EP de presentació, ‘Londres’, de ser guanyadors del concurs D.O. Tarragona 2012 i de quedar semifinalistes del concurs Sona9 2013, la formació altafullenca continua la seva trajectòria amb aquest primer treball discogràfic, que, tal i com suggereix el seu nom, vol ser el punt de partida d’un llarg viatge que els porti a compartir la seva música i entusiasme a totes les destinacions possibles.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla