Notícies
15 de setembre del 2015
En marxa el bus exprés entre Reus i Tarragona, que doblarà les connexions entre les dues ciutats
Aquest dimarts també s’inaugura un nou de bus per comunicar els campus universitaris de Reus i Tarragona
El departament de Territori i Sostenibilitat posa en funcionament aquest dimarts una nova línia de la xarxa exprés.cat, l’e4 entre Reus i Tarragona. La nova línia doblarà l’oferta actual de bus ràpid entre les dues ciutats. Concretament, la nova e4 oferirà 44 expedicions en sentit Tarragona i 43 en sentit Reus, enfront de les 23 i 25 expedicions que actualment comuniquen de manera ràpida les dues ciutats, amb poques parades en el recorregut. Aquest increment de l’oferta suposa oferir serveis cada 15 minuts aproximadament, amb un reforç de les sortides en hora punta, quan es concentra una major demanda.

A més de l’increment de l’oferta, la nova línia també comporta altres millores en la qualitat de servei, com ara vehicles d’altes prestacions, més còmodes i confortables, amb servei de WI-FI, premsa gratuïta i 100% accesibles. També es millora la informació a l’usuari, perquè sigui en temps real a les principals parades. Així, aquest any s’intervindrà a totes les parades per millorar la senyalització, i s’instal·laran nous pals i pantalles d’informació en temps real als principals punts de parada.

A més, aquest dimarts també s’inaugura un nou servei de bus per comunicar els campus universitaris de Reus i Tarragona. S’oferiran 6 anades i 6 tornades de dilluns a divendres lectius entre el campus Bellisens de Reus i els campus de Sescelades i Catalunya, a Tarragona, amb horaris coordinats a l’entrada i sortida dels estudiants.

Amb aquestes línies, l’oferta de bus exprés a tot Catalunya s’eleva ara a la vintena.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla