Notícies
18 de setembre del 2015
L’obertura de l’avinguda Lluís Companys d’Altafulla continua estancada
La regidora d’Urbanisme ha insistit que l’Ajuntament es troba “lligat de mans” i “sense sortida”, i que és “un problema dels propietaris”
L’obertura de l’avinguda Lluís Companys i l’adequació de l’anomenada zona de la Cabana continua estancada. Ara fa uns mesos semblava que era l’Ajuntament qui agafava les regnes de la problemàtica. Fins i tot, l’alcalde, Fèlix Alonso, va presentar un ultimàtum als propietaris perquè posessin fi a aquesta situació, o seria el mateix consistori qui es fes càrrec de l’obertura. L’Ajuntament fins i tot va elaborar el pressupost, i estava disposat a assumir-ne el cost. La regidora d’Urbanisme, però, ha deixat ben clar en una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio que a hores d’ara l’Ajuntament es troba “lligat de mans” i en una situació “sense sortida”. Ha reconegut que “el seu desig és obrir el vial, però que la realitat és una altra”. Marisa Méndez-Vigo ha insistit que “és un problema entre propietaris”.

Més enllà de la mala imatge que suposa aquest espai pel municipi, un altre dels problemes que suposa aquest conflicte és que mentre no s’obri el vial, l’autobús urbà de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona, que ara fa parada a ‘Aiguamolls del Gaià’, no podrà arribar fins l’estació de tren, tal i com ho havien acordat entre l’empresa i l’Ajuntament. De fet, el servei s’havia d’ampliar aquest passat estiu. De moment, però, continua sense ser possible.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat