Notícies
18 de setembre del 2015
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ es reuneixen aquest divendres amb el conseller d’Interior, Jordi Jané
Aquest dijous s’ha tornat a produir un accident en l’N-340 al seu pas per l’Ametlla de Mar entre una furgoneta i un camió
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ tornen a reunir-se aquest divendres per tractar la problemàtica de la carretera N-340. En aquesta ocasió, ho fan acompanyats del conseller d’Interior, Jordi Jané.
La trobada tindrà lloc a les 6 de la tarda al Consell Comarcal del Baix Penedès. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, no hi podrà ser present per motius laborals, però sí que hi assistirà en representació del consistori altafullenc la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo.

Aquest dijous s’ha tornat a produir un accident en el vial. Dues persones han resultat ferides en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió al seu pas per l'Ametlla de Mar. El sinistre ha tingut lloc a dos quarts de 4 de la tarda després que un camió punxés una roda i el seu conductor en perdés el control envaint el sentit contrari. El xoc s'ha produït quan un altre camió l'ha intentat esquivar. A conseqüència de la topada han resultat ferits dos homes, un de 58 anys i un de 39 anys. Tots dos han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ tornaran a reclamar “solucions immediates”. En la trobada d’aquest divendres, la representant altafullenca, Marisa Méndez-Vigo, traslladarà a la resta d’assistents la voluntat de l’Ajuntament de no reprendre les mobilitzacions fins que no se celebrin les eleccions del 27-S. En cas, però, que es produís algun altre accident en els propers dies, sí que convocarien concentracions als diferents municipis integrants del ‘Pacte de Berà’ el mateix dia o l’endemà de l’incident. Les accions passarien per tallar la circulació a la carretera N-340 en els diferents punts afectats.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com