Notícies
21 de setembre del 2015
Publiquen aquest dimarts els alumnes admesos per al nou curs 2015-2016 de l’Escola d’Adults d’Altafulla
Les matriculacions s’obriran aquest dimecres i dijous i els horaris definitius ja estan publicats al web de l’Ajuntament
L’Escola d’Adults d’Altafulla publicarà aquest dimarts els alumnes admesos per al nou curs 2015-2016, després que la setmana passada es fessin les proves de nivell d’idiomes. A partir d’aquí, s’obrirà el període de matriculació tant dimecres com dijous. De fet, ja s’ha establert el calendari definitiu, i els nous horaris de les diferents matèries perquè els futurs alumnes puguin consultar-los al web de l’Ajuntament ( www.altafulla.cat ).

La programació es manté respecte l’any passat. Les úniques novetats d’aquest curs, segons ha avançat Eva Martínez, són el nou nivell d’alemany, i el manteniment del mòdul d’italià ‘Aprendre cuinant’. També hi dediquen especial atenció a ‘l’Alfabetització de Català’.

Enguany es farà un únic pagament per matèria i curs, a excepció dels casos de persones en atur o jubilades i famílies nombroses o monoparentals, que podran fer el pagament en dos terminis. També es permetrà el pagament fraccionat en aquells cursos que van de l’octubre al maig.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat