Notícies
21 de setembre del 2015
La conselleria d’Interior i els alcaldes del “Pacte de Berà” demanaran a Foment que desviï obligatòriament els camions de l'N-340
L’alcalde d’Altafulla és crític i diu que aquesta trobada ha estat més “un acte electoral” que una reunió de feina
El Conseller d'Interior, Jordi Jané, i els alcaldes del “Pacte de Berà” faran front comú davant el Ministeri de Foment per exigir que desviï obligatòriament els camions de l'N-340 per l'autopista AP-7, bonificant el peatge un 50%. Jané i els alcaldes s'han reunit aquest divendres per consensuar aquesta posició de cara a una reunió que la Generalitat mantindrà amb l'Estat la setmana que ve. El delegat de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, ha parlat sobre aquestes bonificacions.

Volen que el desviament s'apliqui a tota la via, des d'Alcanar fins l'Arboç. En el cas del tram del Tarragonès i el Baix Penedès, els representants polítics demanen que sigui una mesura temporal mentre es projecta el perllongament de l'autovia A-7, amb un traçat que sigui el màxim paral•lel possible a l'autopista. Així ho ha dit l’alcalde de Roda de Berà i president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili.

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que havia proposat la setmana passada passar a l’acció sobre les mobilitzacions en cas que no hi hagués resposta per part de Foment, i en cases de nous accidents, s’ha mostrat crític amb el contingut d’aquesta reunió, i ha dit que “ha estat més un acte electoral” que no pas una trobada de feina.

La reunió entre Estat i Generalitat es podria concretar per aquest mateix divendres.
Quim Nin, delegat del govern a Tarragona
Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat