Notícies
21 de setembre del 2015
Catalunya Sí que es Pot reclama a Altafulla força el 27-S per poder decidir el model de desenvolupament econòmic de Catalunya
El candidat per Tarragona, Gerard Bargalló, demana un darrer esforç a "tota la gent il•lusionada" per aconseguir el canvi cap a la lluita social
La candidatura de Catalunya Sí que es Pot a la demarcació de Tarragona ha reclamat també el "dret a decidir" en el model econòmic del Camp i l'Ebre. Ha estat en un acte a la plaça dels Vents d’Altafulla aquest dimenge, que ha reunit unes 40 persones amb la presència de regidors d’Altafulla per AA, Micha Preuss, Montse Castellarnau i Marisa Méndez-Vigo; el número 1 de la llista, Gerard Bargalló; Adriana Álvarez (número 3), Encarna Ramírez (número 5), i Maurici Dalmau (número 7.

El candidat de Catalunya Sí que es Pot a la demarcació, Gerard Bargalló, s'ha mostrat confiat d'aconseguir "el canvi" el 27-S gràcies "a tota la gent il•lusionada" que està treballant.

També reclama força el 27-S per poder decidir el model de desenvolupament econòmic de Catalunya, fent referència al projecte de BCN Word on la coalició sempre s’hi ha mostrat en contra.
Gerard Bargalló
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat