Notícies
21 de setembre del 2015
Junts pel Sí reuneix a Altafulla unes 80 persones i Montse Palau apel•la a la unitat de gent diversa per votar “sí” el 27-S
La número 2 de la llista a Tarragona defensa la coalició a Altafulla amb l’argument de “decidir per nosaltres mateixos”
Junts pel Sí ha celebrat aquest diumenge a Altafulla un dels actes oberts de campanya en el que hi han participat la número 2 de la llista a Tarragona, la torrenca Montse Palau; el primer tinent d’Alcalde d’Altafulla per l’EINA, Jordi Molinera; el regidor per CiU a Altafulla, Pere Gomés, la regidora per CiU a Cambrils, Mercè Dalmau, i el membre de Junts pel Sí a la llista de Tarragona, l’altafullenc Oriol Vidal-Barraquer. L’acte s’ha celebrat al carrer de Sant Antoni Abat, davant la seu de l’EINA a Altafulla, amb una vuitantena d’assistents.

La número 2 de la llista, Montse Palau, ha apel•lat a la unitat de gent diversa que aglutina la coalició per votar el “Sí” el 27-S, i ha defensat l’argument de “decidir per nosaltres mateixos” en matèria de Cultura, Infraestructures i Economia, entre d’altres qüestions.

La torrenca i número 2 de la llista de Junts pel Sí a Tarragona ha conclòs que l’únic denominador comú que uneix a “tanta gent és viure millor al nostre país”.
Montse Palau
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat