Notícies
30 de setembre del 2015
Comencen els moviments de terra del futur parc infantil de la plaça Martí Royo d’Altafulla
La previsió és que la nova zona lúdica estigui enllestida el proper mes de desembre
La Brigada Municipal d’Altafulla treballa des d’aquest dimecres a la plaça Martí Royo. Les tasques passen en un primer moment pel moviment de terres de la zona interior del recinte que ha d’acabar convertint-se en un nou parc infantil.

Una aposta en la qual el consistori fa temps que hi treballa. De fet, des de fa mesos que hi té la mirada posada, després que els parcs infantils de ‘El Patufet’ i de ‘La Caputxeta’ hagin esdevingut tot un èxit. També la ciutadania ha reclamat sempre una dinamització i un major aprofitament d’aquest espai. Una demanda que el més probable és que tingui la resposta el proper mes de desembre, quan es preveu que estigui enllestida la nova zona infantil.

L’Ajuntament ha posat en marxa durant els darrers anys diferents instal·lacions per als infants i joves de la contrada en aquesta mateixa línia. Més enllà dels dos parcs annexos a les llars d’infants, també ha estrenat el parc de l’escola El Roquissar, que s’ha convertit popularment en ‘el parc de la tirolina’; i el de l’escola La Portalada, que ha deixat enrere l’antic terra de formigó i ha inclòs porteries i diferents elements per treballar la coordinació. També s’ha impulsat des de l’Ajuntament el ‘Parc de BTT’ a la Ronda, i l’Skate Park, a la zona de l’Hort de les Bombes.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla