Notícies
30 de setembre del 2015
Comencen els moviments de terra del futur parc infantil de la plaça Martí Royo d’Altafulla
La previsió és que la nova zona lúdica estigui enllestida el proper mes de desembre
La Brigada Municipal d’Altafulla treballa des d’aquest dimecres a la plaça Martí Royo. Les tasques passen en un primer moment pel moviment de terres de la zona interior del recinte que ha d’acabar convertint-se en un nou parc infantil.

Una aposta en la qual el consistori fa temps que hi treballa. De fet, des de fa mesos que hi té la mirada posada, després que els parcs infantils de ‘El Patufet’ i de ‘La Caputxeta’ hagin esdevingut tot un èxit. També la ciutadania ha reclamat sempre una dinamització i un major aprofitament d’aquest espai. Una demanda que el més probable és que tingui la resposta el proper mes de desembre, quan es preveu que estigui enllestida la nova zona infantil.

L’Ajuntament ha posat en marxa durant els darrers anys diferents instal·lacions per als infants i joves de la contrada en aquesta mateixa línia. Més enllà dels dos parcs annexos a les llars d’infants, també ha estrenat el parc de l’escola El Roquissar, que s’ha convertit popularment en ‘el parc de la tirolina’; i el de l’escola La Portalada, que ha deixat enrere l’antic terra de formigó i ha inclòs porteries i diferents elements per treballar la coordinació. També s’ha impulsat des de l’Ajuntament el ‘Parc de BTT’ a la Ronda, i l’Skate Park, a la zona de l’Hort de les Bombes.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla