Notícies
30 de setembre del 2015
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla recordarà al principi de cada sessió les víctimes mortals per violència masclista
La regidora de Polítiques de Gènere es reunirà amb els directors dels centres educatius per impulsar una campanya de sensibilització
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla dedicarà un record a les víctimes mortals per violència de gènere al principi de cada sessió plenària. Una proposta de la regidora de Polítiques de Gènere, Alba Muntadas, que va fer pública en la sessió ordinària del passat dilluns, i que ha estat acceptada per la resta de membres de la corporació. Segons dades del Ministeri d’Igualtat, durant els mesos de juliol, agost i setembre, 13 dones han perdut la vida a mans de les seves parelles sentimentals. Alba Muntadas ha insistit que “cal ser conscients que es tracta d’una problemàtica que persisteix en la nostra societat”.

Més enllà d’aquesta proposta, són moltes les iniciatives que es duen a terme des de la regidoria en aquesta línia. La corporació va aprovar en la passada sessió plenària una partida de 5.000 euros, que es destinarà en gran part a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la igualtat i la violència de gènere als centres educatius de la vila. La regidora té previstes diferents reunions amb els directors de les escoles i de l’institut.

També en matèria de conscienciació i sensibilització, la regidoria de Polítiques de Gènere convocarà la ciutadania a un consell per tal de recollir propostes i idees per aplicar en aquest àmbit d’actuació.

Altres cites importants en l’agenda de la regidora són el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere; i el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat