Notícies
30 de setembre del 2015
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla recordarà al principi de cada sessió les víctimes mortals per violència masclista
La regidora de Polítiques de Gènere es reunirà amb els directors dels centres educatius per impulsar una campanya de sensibilització
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla dedicarà un record a les víctimes mortals per violència de gènere al principi de cada sessió plenària. Una proposta de la regidora de Polítiques de Gènere, Alba Muntadas, que va fer pública en la sessió ordinària del passat dilluns, i que ha estat acceptada per la resta de membres de la corporació. Segons dades del Ministeri d’Igualtat, durant els mesos de juliol, agost i setembre, 13 dones han perdut la vida a mans de les seves parelles sentimentals. Alba Muntadas ha insistit que “cal ser conscients que es tracta d’una problemàtica que persisteix en la nostra societat”.

Més enllà d’aquesta proposta, són moltes les iniciatives que es duen a terme des de la regidoria en aquesta línia. La corporació va aprovar en la passada sessió plenària una partida de 5.000 euros, que es destinarà en gran part a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la igualtat i la violència de gènere als centres educatius de la vila. La regidora té previstes diferents reunions amb els directors de les escoles i de l’institut.

També en matèria de conscienciació i sensibilització, la regidoria de Polítiques de Gènere convocarà la ciutadania a un consell per tal de recollir propostes i idees per aplicar en aquest àmbit d’actuació.

Altres cites importants en l’agenda de la regidora són el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere; i el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Alba Muntadas, regidora de Polítiques de Gènere
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla