Notícies
30 de setembre del 2015
L’Ajuntament ha sol·licitat als Serveis Territorials un informe que certifiqui la necessitat de contractar dues persones per la Biblioteca
El regidor de Cultura es reunirà aquesta setmana amb els responsables de Joventut a Tarragona per tractar l’ampliació del centre
El servei de Biblioteca torna a la normalitat aquest dijous. Les instal·lacions tornen a obrir portes, després de quinze dies tancades al públic, en el seu horari habitual, de dilluns a divendres, de 4 a 8 de la tarda.

El tancament ha estat motivat per les vacances de la seva responsable, Helena Cobos. Una situació a la qual hi volen posar fi des de la regidoria de Cultura. La voluntat de l’edil, Jordi Molinera, seria ampliar el personal amb una segona treballadora per tal de desenvolupar tasques internes de gestió d’arxius, com per també poder oferir als usuaris servei de matí i tarda. El govern de l’Estat, però, no permet fer contractacions que es prolonguin en el temps, sinó que simplement dóna la possibilitat de fer contractacions puntuals i excepcionals a través de tercers, com és el cas de la Bibliomar, únicament durant el període estival.

La regidoria ha sol·licitat als Serveis Territorials de Biblioteques de la Generalitat que elabori un informe que indiqui que la Biblioteca Municipal d’Altafulla requereix la contractació de dues persones per a un correcte funcionament.

L’ampliació de les instal·lacions és un altre dels temes pendents a dia d’avui. La intenció de la regidoria passa per un canvi de locals de diverses entitats. La biblioteca ampliaria el seu espai adherint l’actual local del Centre d’Estudis, també ubicat a les mateixes escoles Teresa Manero. Aquest centre es desplaçaria on actualment es troba el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), i aquest darrer s’ubicaria a la casa de sota l’alberg, propietat de la Generalitat, que dóna cap a la torreta del Carrer Martí d’Ardenya i que es troba actualment buida.

L’Ajuntament ha requerit en diverses ocasions el permís del departament de Joventut per fer el canvi, però encara resta a l’espera de rebre una resposta. Aquesta mateixa setmana el regidor, Jordi Molinera, es reuneix amb els responsables del departament a Tarragona.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat