Notícies
01 d'octubre del 2015
Entra en vigor la nova mesura viària que obliga els infants de menys d’1,35 metres a viatjar en els seients posteriors del vehicle
Caldrà seguir tenint en compte que els dispositius de retenció infantil s’instal·lin d’acord amb les instruccions facilitades pel fabricant
Els infants de menys d’1,35 metres d’alçada estan obligats a partir d’aquest dijous a viatjar en els seients posteriors del vehicle. Avui entra en vigor la nova mesura de la llei de trànsit que prohibeix als més petits ocupar el seient de copilot. Així ho va aprovar ara fa unes setmanes el Consell de Ministres del Govern espanyol a través d’una modificació de l’article 117 del Reglament General de Circulació.

Paral·lelament, cal seguir tenint en compte que els dispositius de retenció infantil s’han d’instal·lar d’acord amb les instruccions facilitades pel fabricant, sobretot pel que fa a la seva orientació.

La nova normativa, però, contempla tres excepcions. Els menors podran seure davant en el cas que els seients posteriors estiguin ocupats per altres menors de la mateixa alçada en les seves cadires de retenció, en el cas de tractar-se d’un vehicle de dues places, o quan no sigui possible instal·lar en els seients del darrera els sistemes de retenció.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla