Notícies
01 d'octubre del 2015
Entra en vigor la nova mesura viària que obliga els infants de menys d’1,35 metres a viatjar en els seients posteriors del vehicle
Caldrà seguir tenint en compte que els dispositius de retenció infantil s’instal·lin d’acord amb les instruccions facilitades pel fabricant
Els infants de menys d’1,35 metres d’alçada estan obligats a partir d’aquest dijous a viatjar en els seients posteriors del vehicle. Avui entra en vigor la nova mesura de la llei de trànsit que prohibeix als més petits ocupar el seient de copilot. Així ho va aprovar ara fa unes setmanes el Consell de Ministres del Govern espanyol a través d’una modificació de l’article 117 del Reglament General de Circulació.

Paral·lelament, cal seguir tenint en compte que els dispositius de retenció infantil s’han d’instal·lar d’acord amb les instruccions facilitades pel fabricant, sobretot pel que fa a la seva orientació.

La nova normativa, però, contempla tres excepcions. Els menors podran seure davant en el cas que els seients posteriors estiguin ocupats per altres menors de la mateixa alçada en les seves cadires de retenció, en el cas de tractar-se d’un vehicle de dues places, o quan no sigui possible instal·lar en els seients del darrera els sistemes de retenció.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat